Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9991731
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
25.08.2011 04:57 - ЖЕРТВИТЕ НА ЦИОН - Историците-ревизионисти от “свободния свят” са принудени да работят при неимоверно жестоки условия!
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 5049 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 25.08.2011 04:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Историците-ревизионисти от “свободния свят” са принудени да работят при неимоверно жестоки условия.
Германският учен Тис Кристоферсен, автор на книгата “Лъжата за Освиенцим” бе принуден да бяга в Дания. Но и там подпалиха дома му и го принудиха да премине в нелегалност. Манфред Рьодер, който написа предговора към неговата книга, го пратиха в затвора.
Ернст Цюндел е осъден в Канада на 15 месеца затвор за разпространяване на брошурата на Ричард Харууд “Действително ли са умрели шест милиона?” Френския професор Робер Форисон го лишиха от катедра в Лионския университет, а по-късно при нападение му счупиха челюстта и няколко ребра. На Мишел Кение плиснаха в лицето сярна киселина.



image



ЖЕРТВИТЕ НА ЦИОН

http://www.radioislam.org/victims/index.htm

http://perry-smith.livejournal.com/2039.html

Стотици хора залагат живота, репутацията и свободата си за да кажат истината на света.



 

Ернст Цюндел

Три документирани опита за убийство с различни видове бомби. Безкрайни съдебни преследвания, няколко пъти вкарван в затвора. Бизнеса му с графично изкуство е доведен до банкрут.

image
 
 
Отново в затвора

Наречен „Ревизионисткото динамо” и “Човека на ревизионисткия ренесанс”, заради неуморните си кампании в търсене на истината. Цюндел повече от всеки друг в света е допринесъл за това митът за Холокоста да стане тема на обществени дебати.


image
Илюстрация от
сайта на Ернст Цюндел



image

Последна информация:

През 2003-та година е арестуван в Канада и прекарава близо две години в затвор за нелегални емигранти. През март 2005-та е екстрадиран в Германия и лежи в следствен арест. На 15-ти февруари в Манхайм, Германия, му е наложна присъда от пет години затвор. Лишен е от права да се самозащитава, чрез документни и юридически доказателства.

"Шест милиона изгубени и намерени" - книгата онлайн на български
Ернст Цюндел


image

Освободен през 2010 след седем години затвор.
 



Йозеф Бург /Йосиф Гинцбург/

Евреин. Преследван и пребит до смърт - убит - от главорезите от Еврейската Лига за Защита. Отказано е да бъде погребан в еврейските гробища в Мюнхен.

image
Ернст Цюндел и Йосиф Гинцбург

Главен еврейски консултант и свидетел в “Големият Холокост процес през 1988 г.” Автор на много книги ("Вина и съдба", "Дневникът на Ане Франк", "Аушвиц във вечността"), много брошури и интервюта с Ернст Цюндел.
 



Доктор Робер Форисон

Десетина пъти е жертва на физическо насилие от защитниците на Холокоста, няколко пъти е пребиван почти до смърт. Счупена челюст. Избити зъби. Лежи в болница седмици. Безпощадно наказателно преследван в безкрайни съдебни дела.

image

http://www.tellingfilms.co.uk/faurisson1.htm


Французин, преподавател по френска литература в Университета в Лион. Научните му титли са отнети, заради изследвания за холокоста.
Известен като „ Доайена на световното Ревизионистко движение” и учител на Ернст Цюндел.

image
Д-р Форисон след едно от нападенията


Доктор Форисон първи открива техническите и архитектските чертежи на „газовите камери” от Аушвиц, крематориумите и други инсталации. Той е първия, който твърдо заявява, че дори само един американски експерт по газовите камери може да разкрие невъзможността на легендата на смъртоносното газово обгазяване в Аушвиц – лъжливо разказвано на широката общественост вече шейсет години.


image
Робер Форисон и Мишел Ренуф, сътрудничка на световно известния английски историк Дейвид Ървинг, също преследван за опровергаване на Холокоста

Наставник, съветник и свидетел на Цюндел през 1984 и 1985 г. на Големият Холокост процес през 1988 г. Определен за „експерт-свидетел” за делото на Ернст Цюндел в Мюнхен през 1991г. Съдът оттегля частта от обвинението, която се основава на „Дневника на Ане Франк” след като научава, че д-р Форисон ще свидетелства по този въпрос.

 




Съдия Вилхелм Щеглих и неговата забранена книга

Обвиняван и осъждан от следвоенните съдилища в Германия. Отнети са му доктората и правото на пенсия, заради това, че изразява мнението си.

image
 
Съдия Щеглих, който по време на войната е служел в противовъздушно поделение в района на Аушвиц, публикува книгата “Митът за Аушвиц”, която е конфискувана, забранена и унищожена от западногерманските съдебни власти.

image




Франсоа Дюпра

Убит с взрив.

image
 
Френски писател, историк и педагог, Дюпра публикува превод на френски на брошурата „Наистина ли умряха шест милиона?”
Той е убит едва 38 годишен - колата му е взривена с бомба на 18 март, 1978 г. Съпругата му, която е с него в колата, загубва и двата си крака.
Две еврейски групировки поемат отговорност за атентата: „Командоси на еврейското възпоменание” и „Еврейска революционна група”. Убийците не са разкрити.

image


image
http://xxvivencias.blogspot.com/2008/01/vii-franois-duprat-1941-1978.html


 




Хави Шибер - евреин избягал от Израел

Доведен до опит за самоубийство.

image
 
Полски евреин и бивш кмет на Бер Шееба. Еврейски ревизионист, желаещ да преразгледа израелския начин на мислене, законова система и държавни граници. Бяга от Израел, за да намери сигурност в САЩ, но там му е отказано политическо убежище. Прави опит за самоубийство на летището във Вашингтон в деня в който трябва да бъде депортиран. В началото на 70-те, най-накрая му е разрешено да емигрира от Израел.
 




Тис Кристоферсен - очевидец от Аушвиц

Принуден да бяга от държава в държава. Преследван до смърт. Подложен на серия от атаки със сярна киселина, палежи и други нападения.

image
 
Немски аграрен експерт, разквартируван в Аушвиц през критичния период 1943-44 г. Като експерт е имал достъп до целия лагер. През това време е заснел доста ценни фотографии. Той е първия ревизионистки очевидец, който категорично заявява, че не е имало газови камери за убийство на хора в Аушвиц. Той е автор на известната брошура “Лъжата за Аушвиц” преведена на много езици. Свидетел на Цюндел през 1985 г. и в Големият Холокост процес през 1988 г.
 




Американския конструктор на газови камери Фред Лойхтер и неговите "Доклади"

Американец арестуван и хвърлен в затвора в Германия. Финансово разорен.

image
 
http://www.revisionists.com/leuchter/

Американски експерт по екзекуциите, Лойхтер проектира и поддържа газови камери за няколко американски наказателни институции.
Той е изпратен от Ернст Цюндел да изследва Аушвиц, Майданек, Дахау, Хартхайм и други предполагаеми “нацистки лагери на смъртта” и “обгазяващи съоръжения”. Автор на смайващата серия от “Доклади на Лойхтер”.
В резултат на дейността му, попада в “списъка със съмнителни лица” в САЩ и е преследван от ционисткото лоби и оплюван от световните медии. Той е арестуван и лежи в затвора в Германия за това, че е дал на Гюнтер Декер (известен политически лидер) лекция опровергаваща Холокоста. Пуснат под гаранция, Лойхтер се прибира в САЩ и избира да не се връща в Германия, за да се изправи пред съда. В резултат на всичко изгубва средствата си за препитание. Сензационен свидетел в защита на Цюндел в Големият Холокост процес. Въпреки, че Лойхтер присъства в съдебната зала в Мюнхен (делото през 1991 г.), на него не му е позволено да свидетелства.
 




Джидар Рудолф - инспектор от Червения кръст

Хвърлен в затвора в Германия за многократно “обсъждане на Холокоста”, въпреки че е на 85 години.

image

Рудолф е организатор на инспекциите на Червения кръст в Аушвиц и други лагери. Автор е на многобройни ревизионистки статии. Той придружава Фред Лойхтер, като преводач в посещенията при проучването на Аушвиц и Майданек през 1988 г. Изправен пред съда и признат за виновен заради публикуването на бюлетин оспорващ историята за “Шестте милиона”.

 



Гюнтер Декерт

Пет години затвор в Германия.

image
 
Немски педагог, партиен лидер, писател, оратор и публицист, Декерт е осъден защото превежда от английски на немски лекция на Фред Лойхтер. Първоначално е намерен за невинен от немски съдия, който го определя като честен и почтен патриот, след това е повторно обвинен и осъден от друг съдия, след изкуствено вдигнат шум от международните медии. Немските прокурори продължават да водят дело след дело срещу него докато той е в затвора. Той храбро продължава да се бори.
 


 

Дейвид Ървинг, наносредновековието и "избраните"

Най-видният британски историк на Втората световна война.
Осъждан, затварян, глобяван, депортиран и недопускан до територията на много страни. Непрестанно преследван от ционистите.

image

http://www.fpp.co.uk/

Световно известния английски историк Дейвид Ървинг е приемал стандартната версия за Холокоста и е вярвал в нея – докато не прочита “Докладите на Лойхтер”.
Съгласява се да свидетелства в защита на Цюндел през 1988 г. Появяването му в съда предизвиква сензация, защото името му е признато сред академичната общност и е многократно публикуван и приеман с одобрение на лекционни курсове в Англия, САЩ, Канада.
Впоследствие - вече станал ревизионист - ученият пътува и изнася лекции в много европейски държави, попада в големите заглавия на медиите и предизвиква бурни спорове във всяка страна, която посещава.
Дейността му разгневява до крайна степен Холокост-лобито и то реагира със злостни клеветнически кампании, които водят до арестуването на Ървинг и присъда в Мюнхен, за “опозоряване на загиналите”. Тя струва на Ървинг незабавна забрана за посещение на Канада, Австралия, Италия, Нова Зеландия и ЮАР.
Той е депортиран окован с белезници от щата Онтарио, Канада заради един абсурден сигнал в Комисията за нелегална емиграция и е пратен за седмици в затвора, като престъпник. Ървинг преминава в контра-атака и съди Борда на британските еврейски представители.

image

 
Последна информация:

През ноември 2006 британският историк отива в Австрия, където го канят да изнесе лекция пред студенти. Примамен е чрез операция на спецслужбите във Виена и е арестуван по обвинение в "отричане на "холокоста" - заради две негови лекции в Австрия  отпреди 7 години. Възмутителното арестуване предизвика бурно негодувание в Англия. В поддръжка на учения и осъждане на разправата с него излязоха видни политици, културни и научни дейци, даже и проповедници на холокоста. На процеса има представители на почти цялата световна преса. Целият район е отцепен от "антитерористи". Пред съда се събира огромна тълпа съчувстващи на Ървинг, не само австрийци, а и англичани, специално пътували от Англия.


image

 
Осъден е на три години затвор. През декември 2007 г. е освободен. Връща се в Англия и отново критикува евреите и ционизма, за което пак става обект на нападки от местната еврейска общност.
 




Хорст Малер - основателя на ФРАКЦИЯ ЧЕРВЕНА АРМИЯ - отново в затвора

image


Шест години затвор за Хорст Малер за изразяване на съмнение в Холокоста
2009

Съдът в Мюнхен осъди бившият адвокат на “Националдемократичеката партия на Германия” на 6 години затвор. Съден е, че във видео клип е нарекъл холокоста: “Най-голямата и брутална лъжа в световната история”. Освен това разпраща на свои познати книга с диск на един друг осъден дисидент и ревизионист - Гермар Рудолф.  С това се достига до един от върховете на фарса във федералната република, която обаче продължава гордо да бъде наричана от тамошните политици: “Най-свободната държава, която е имало на германска почва”. За каква свобода става въпрос, когато един дисидент бива осъждан заради “престъпление на мисълта” на 6 години.

С тази присъда и имайки предвид напредналата възраст на осъдения - 72 г. - доста е възможно съдиите, които произнесоха тази срамна присъда да са и палачи на Хорст Малер, защото той надали ще излезне жив от затвора.

Още пет години затвор за Хорст Малер

Последният съдебен ден в засега последния съдебен процес срещу Малер му донесе 5 години затвор.
При влизането си в затворническия комплекс в Котбус той се сбогува с 35-мата негови привърженици, които го изпращат, с вдигната дясна ръка и възгласа „Хайл”. За това си „престъпление” е осъден в последствие на още 11 месеца затвор.
Така общата присъда от трите процеса става 11 години и 10 месеца.


Бруно Голниш пред Европарламента относно присъдите на Хорст Малер

"Госпожо президент,
научихме за несправедливата присъда от двете съдебни инстанции срещу Хорст Малер и Силвия Щолц.

Тази присъда е мотивирана от изразеното от осъдените лично мнение и позиция, които се различават от общоприетите по отношение на ситуацията в концентрационните лагери по време на Втората Световна Война.
Ужасяващо е, че граждани на Европейския съюз, дори съдии, са несправедливо осъдени само защото са изразили лична позиция по отношение на историческо събитие."


Основателят на Фракция Червена Армия днес е идеен водач на германските националисти

image



image

Малер в годините на революционната организация


72-годишният Хорст Малер има дълга и пъстра политическа кариера. Завършва право в Берлин и като адвокат защитава редица водачи на лявото младежко движение в Германия от 60-те и 70-те години (самият той е един от тях), между които Руди Дучке, Андреас Бадер (Неформален водач на въоражената революционна група Бадер-Майнфох) и Гудрун Енслин. През 1970 година е един от основателите на RAF (Фракция червена армия).

На 8-ми октомври 1970 година е арестуван в Берлин и осъден на 14 години затвор по обвинение в банков обир и помощ за бягство от затвор. Негов адвокат в този процес е бъдещия вътрешен министър на Германия Ото Шили. През 1980 година е освободен от затвора, не и без помощта на тогаващния му адвокат, бъдещия федерален канцлер Герхард Шрьодер. Още по време на престоя си в затвора Малер започва да променя политическите са възгледи. След освобождаването му от ляв антисистемен активист преминава в националния лагер, като осъзнава, че националната опозиция е единствената алтернатива на либерално-демократичната политическа система, която е наложена в Германия от окупаторите след 1945 г.

През 2003 г. основава „Съюза за рехабилитация на преследваните за отричане на холокоста”, в който членуват много ревизионисти. През 2008 г. съюза е забранен. През 2004 г. му е отнето правото да практикува като адвокат, а през 2006 г. му е отнет задграничния паспорт за 6 месеца, за да не може да присъства на конференцията за холокауста в Техеран.

http://www.honestmediatoday.com/sylvia_stolz_and_an_H_breakthrough.htm

image


През март 2009 г. съпругата му Силвия Щолц, бивша университетска преподавателка и адвокат, също бе хвърлена в затвора за "отричане на холокоста".


image 
Хорст Малер и съпругата му Силвия Щолц

Заветът на Хорст Малер

 





Ото Ернст Ремер - герой от войната

Хвърлен в затвора на над 80-годишна възраст за повече от година, въпреки, че е в лошо здраве.

image
 
Германски герой от войната. Той успешно осуетява опита за покушение срещу Хитлер на 20 юли 1944 г.
Ремер се възползва от политическата възможност, създадена от разкриването на “Докладите на Лойхтер”. Той ги прави достояние на милиони хора, чрез масово разпространение на вестник, който издава сам - “Известия на Ремер”. Германския васален режим се отнася тежко с него и го хвърля в затвора.


image


Заминава като изгнаник в Испания, в инвалидна количка и по-късно умира там. Вдовицата му трябва да води дело за неговата пенсия. Тя отказва да върне урната с пепелта му в Германия, докато не дойде времето, когато тя ще може да бъде върната с тържествена церемония.
 




Гермар Рудолф и последния пирон в мита за Аушвиц

Осъден в демократична Германия за проучвания и изказвания противоречащи на официалната "историческа истина”. Кариерата му и докторската му дисертация са провалени. Принуден да живее в изгнание.


image
 
http://www.germarrudolf.com/

Химик, който прави проучване на Аушвиц, Биркенау и други инсталации и сгради, взема проби от скали, почва и други - за следи от Циклон Б. Последовател на пионерската дейност на Фред Лойхтер, той забива последния пирон в ковчега на мита за Аушвиц. Като учен, той намира твърденията за “обгазяване” за несъстоятелни и абсурдни. Като модерен Галилео Галилей, Рудолф е признат за виновен, защото отказва да се отрече от фактите от своите научни проучвания. Заминава в изгнание със съпругата си и двете си деца, пред угрозата да лежи в затвора.
Днес е редактор и издател на списание опровергаващо масовата пропаганда. Защитниците на Холокоста следват всяка негова стъпка и той е подложен на многобройни преследвания и съдебни дела, дело на “германските” васални власти. В качеството си на химик – експерт, той е свидетел в полза на Цюндел по дело в Мюнхен през 1991 г. Съдията му забранява да свидетелства - по искане на обвинението.
 




Адвокатът Юрген Ригер

Атакуван и пребит до безсъзнание. Колата му е взривена. Професионалната му кариера е провалена.


image

 
Ригер е защитник на германските патриоти още от дните, когато е студент по право. Адвокат на Цюндел. Вбесява защитниците на Холокоста, защото печели дело срещу Цюндел в Щутгарт, по фалшиво обвинение, че е публикувал „литература проповядваща омраза”. Успява да спечели и няколко дела срещу васалния немски режим, който е запорирал банковите сметки на Ернст Цюндел с над 30 000 марки. Успява да върне на Цюндел и конфискуваният му германски паспорт – след шест години правна битка.
Ригер е атакуван и пребит до безсъзнание посред бял ден на излизане от сградата на съда в Хамбург и е превозен полумъртъв с хеликоптер до местната Университетска болница, където лежи безжизнен няколко дни. Немската полиция залавя само един от нападателите – турски гастарбайтер, който е изправен пред съда и ... веднага освободен. Другите нападатели никога не са открити.
 




Дейвид Коул - евреин, преследван от своите

Жертва на Еврейската лигата за защита. Пребит и многократно заплашван с убийство.

image

Eврейски ревизионист и кинорежисьор. Цюндел и Коул заснемат филм в Аушвиц, където Коул посочва грешно представяните факти, които пораждат омраза към германците и до наши дни. Той заминава за Канада, където заедно с Дейвид Ървинг пред широка аудитория изнася лекция за Аушвиц. Появява се и в Мюнхен, пропагандирайки ревизионизъм пред зоркия поглед на немската политическа полиция. В зловещо писмо, публикувано в Интернет, Еврейската лига за защита го заплашва със смърт. Раздвоен между собствената си съвест и верността към семейството си, той не устоява на напрежението и се отказва. Този акт на публично отричане е по принуда и благодарение на него Дейвид Коул оцелява.
 



Юрген Граф

Обвиняван, преследван и осъден в Швейцария. Уволнен от преподавателският си пост.

image

 
Швейцарски преподавател и полиглот. Автор на няколко книги сред които
„Холакоуст - измамата на столетието”.
Заминава за Русия, където с месеци проучва местните архиви. Швейцарското правителство го изправя пред съда и го осъжда на 15 месеца затвор през 1998 г. въз основа на закон против Ревизионизма приет през 1994 г. Неговият издател, 80-годишен германец, подобно на него е осъден на 1 година затвор.


image

Юрген Граф -
Митът за холокоста
Книгата на представителя на ревизионистката школа на историците не е първата му творба на тази тема, но тя е най-сбитата и в същото време най-информативната.

Днес Юрген Граф живее като политически бежанец в Беларус.
 




Д-р Фредрик Тьобен – поредната жертва

image
 
Австралиецът д-р Фредрик Тьобен е основател на
Института Аделаида - ревизионистична организация. Той провежда редовно диалог и срещи с екстерминистите (поддръжниците на Холокоста) и не очаква, че ще го арерстуват за това. Но в Манхайм, Германия, по време на дискусия при затворени врати за закона за Холокоста се случва точно това. Този закон прави задължително приемането на цялата история за Холокоста.
През април 1999 г., той е арестуван в Манхайм и прекарва 7 месеца в очакване на съдебното дело, в което ще бъде обвинен като „отрицател на Холокоста”. Осъден е на 10 месеца затвор, но е освободен по време на обжалване. Напуска Германия и не се връща за обжалването пред съда.


image


 
Тобен изследва в Аушвиц останките от предполагаемите „газови камери” и не открива "четирите дупки в покрива", които по общото мнение са били използвани, за да бъдат хвърляни газовите гранули.

image
д-р Тьобен на
конференцията за холокоста в Иран

 
Април 2009 - Три месеца затвор за австралийски ревизионист

image

"Защо трябва да бъда задължен със закон да вярвам в нещо, което не вярвам, че се е случило? Това битка на волите ли е или умствено изнасилване, ако бъда принуждаван да вярвам в "холокоста"?"
Фредрик Тьобен


imageimage
http://www.adelaideinstitute.org/





Ханс Шмит - „В затвора в демократична Германия”

Арестуван и пратен в затвора в Германия, въпреки че има американско гражданство.


image

 
Американец от немски произход, автор и издател на информационни бюлетини. През 1995 г. е арестуван за това, че е писал за „еврейската и масонска върхушка”, която напълно контролира медиите в Германия в наши дни. Прекарва 5 месеца в затвора, само заради няколко написани от него думи. Пуснат под гаранция, заради разклатеното си здраве, Шмит се връща в САЩ, където пише книга за своите преживявания, издадена под името „В затвора в демократична Германия”. Той е трън в очите на немските власти от години.

image

 



Професор Артър Бутц

Жертва на клевети и съдебни преследвания почти три десетилетия.

image

Американски електроинженер и университетски професор, написал „Библията” на модерния ревизионизъм наречена „Измамата на 20-ти век”. Тази книга се занимава с повечето подробности от Холокоста - от „еврейския сапун” до твърденията за „обгазяване”, повече от всеки друг повлиял на Цюндел за неговите ревизионистки изследвания.
 



Ингрид Векерт

Преследвана, осъдена и глобена.

image


Една от най-известните немски исторически изследователки и писателки. Позната е с книгата си ”Огнен знак” (Feuerzeichen) за събитията довели до Кристалната нощ. Обект на полицейски обиски при един от които Ернст Цюндел е арестуван в апартамента й в Мюнхен. Бивш туристически екскурзовод, тя познава лично Менахим Бегин и други еврейски лидери от редовните си посещения в Израел. През 1998 е осъдена на глоба от 3 500 марки, за ревизионистка статия.
Днес живее на ръба на мизерията с малката си пенсия.
 



Адвокат Дъг Кристи

Мишена на многобройни лъжливи обвинения.


image

 
Най-добрия адвокат по конституционно и гражданско право от неговото поколение в Канада, Кристи е известен с изключителната си защита на Ернст Цюндел, Малкъм Рос, Имре Финта и много други дисиденти в Канада.

http://www.douglaschristie.com/

Съпровождант го непрекъснати заплахи от различни интриги от правните кръгове, обичайна мишена е на недоволството на местното Холокост-лоби. Кристи редовно е заплашван от съдии, заради “неуважение към съда”, защото поставя техните съдебни решения под въпрос. Той е мразен от всички врагове на свободата на словото, от много политици и от канадските “демократични медии”. Кристи оглавява екипа за юридическа защита на Цюндел около 15 години.
 



Удо Валенди

Осъден на 15 месеца затвор в Германия, въпреки че е над 70 годишен и здравословното му състояние е лошо, поради сериозни кардиологични проблеми.

image

Плодовит немски изследовател, писател и автор на многобройни книги и популярни брошури наречени "Historische Tatsachen" - “Исторически истини”, включително и немската версия на “Лъжата за шестте милиона” и немската версия на Доклад №1 на Лойхтер – Валенди е изправян пред съда много пъти. Неговият дом и офис редовно биват претърсвани от полицията. Документи свързани с бизнеса му и компютри биват конфискувани. Свидетел и съветник на Цюндел през 1985 г. и на Големият Холокост процес.
 




Ахмед Рами

Обвиняван, преследван и осъден в Швеция. Лежи в затвора 9 месеца.

image

Рами е бивш марокански военен офицер, живеещ в изгнание в Швеция. Водещ в “Радио Ислям”, което е закрито под натиска на ционисткото лоби.

image

Автор на дисидентския сайт
РАДИО ИСЛЯМ - една от трибуните на ревизионизма. Той е обвинен и осъден в Швеция заради ревизионистките си виждания и излежава девет месечна присъда в затвора.
 



Герд Хонзик

Осъждан, глобяван и принуден да живее в изгнание.

image

Австрийски писател и поет е автор на няколко чудесни книги – една разобличаваща Симон Визентал, една наречена “Присъда “невинен” за Хитлер“ и третата наречена “33 свидетели против лъжата за газовите камери”. Той е осъден в Австрия и Германия на глоби в размер на 50 000 германски марки и е принуден да се пресели като изгнаник в Испания, където живее и до момента.

image
http://www.adelaideinstitute.org/HomePage28April2009/articles_mar_apr_2011.htm

Герд Хонзик списва ревизионисткото месечно списание "Halt!" (“Стоп”) – “Спрете с омразата и лъжите”.
 



Емил Лахоут

Безмилостно преследван от австрийските власти и от “независимите” медии в продължение на десетилетие. Принуден да понася оскърбителни психиатрични оценки.

image

Австрийски училищен преподавател, бивш военен полицай и лидер на бой-скаутите. Печели делото в Европейския съд за Човешки права. Австрия трябва да му изплати компенсации, което до момента не е направила. Той настоява за официално извинение от австрийската държава. Свидетел в защита на Цюндел на Големият Холокост процес през 1988 г.
 



Педро Варела

Обвинен в „геноцид” за това, че е продавал книги.

image

Испански книжар известен и като лидер на испанската младежка организация "Cedade", Варела е изправен пред съда за „геноцид” защото е продавал историческа, ревизионистка и национал-социалистическа литература. Еврейското лоби настоява за ефективна 24 годишна присъда.

image

 



Ник Грифин

Преследван и съден в Англия.

image

Известен със свето неотдавнашно съдебно дело заради снимки и изявления публикувани в списание "The Rune", Грифин, който е известен британски политически активист е обвиняван, преследван и осъден като изкупителна жертва след предизборните обещания на Тони Блеър да бъде „ безпощаден към Ревизионистите и расистите”.

image

Двама чернокожи сепаратиски лидери свидетелстват в съда в полза на Грифин, но въпреки това той е осъден на глоба в размер на 3 000 паунда. ( Експерт-свидетелят на защитата е доктор Робер Форисон). Въпреки това Грифин не се смята за победен в това дело.

image
http://www.thebnp.org/bnphistory1932-1982.htm

Последна информация:

В началото на 2006 г. към него са предявени множество обвинения в проповядване на расова нетолерантност, заради негови речи произнесени на сбирки на Британската Национална Партия. Малко по-късно е обявен за невинен по половината от обвиненията, а за останалите съдът решава, че няма достатъчно данни.
 


Роже Гароди - идеолог на Френската комунистическа партия, преследван за отричане на холокоста

image

Френски писател и философ. Участник в Съпротивата (през Втората св. война). От 1945 г. член на ЦК, от 1956 г. член на Политбюро на Френската комунистическа партия. През 1970 г. изключен от ФКП като ревизионист. Излязъл с остра критика за извращенията на марксизма и социализма. Издигнал идеята за диалог на марксизма с християнството. Антифашистки роман-дневник "Антей" (1946), роман "Осмият ден на творението" (1947), пиеси, естетически творби ("За реализма без брегове", 1963).


Гароди пред постсъвременна модерна Темида

През 1995 г. във Франция излиза книгата на Роже Гароди "Основополагащи митове на израелската политика", разобличаваща мита за "Холокоста", която буквално взривява френското обществено мнение разделяйки го крайно дуалистично по повод изнесената в книгата теза от автора. Излизането на книгата предизвика диво и невиждано озлобление в ционистките кръгове, защото Роже Гароди е крайноляв политик. Подобно на Пол Расине, той също като него е освен пионер на историческия ревизионизъм, но и участник в Съпротивата и бивш затворник в хитлеристките концлагери.
Гароди попада под ударите на френската прокуратура и правосъдие за отричане на Холокоста. След осъждането му, оспорва решението на френския съд в Европейския съд по правата на човека.
ЕСПЧ разглежда делото на Гароди срещу Франция, заключавайки в мотивите към едно твърде оспорвано решение, че "значителна част от съдържанието и основната цел на книгата е в противоречие с основните ценности на конвенцията, изразени в уводната ѝ част, а именно - справедливост и мир", поради което съдът приема, че Гароди е действал недобросъвестно пишейки книгата, която била насочена към унищожаване на правата и свободите, гарантирани от Конвенцията и следователно жалбата му е неоснователна и оставена без уважение.




От концлагерист - до баща на ревизионизма:
Пол Расение

image
 
Роден през 1906 г., Расиние, който е училищен преподавател е смятан за баща на Европейския ревизионизъм.
Боец на френската съпротива и приятел на евреите, той е пратен от германците в Бухенвалд и Дора, където е работел в подземните ракетни фабрики. След войната е избран във френския Парламент от листата на Социалистическата партия.
Расиние е автор на ревизионистки книги, заради което е обявяван за „нацист”.
Забранен му е достъпът до Германия, защото се е опитал да свидетелства в защита на обвиняеми в политически съдебни процеси.

 




image


След тези примери не можем да отречем, че България все още е по-свободна страна в сравнение с демократичния Запад.

http://www.antisemitism.org.il/eng/Notable%20Holocaust%20deniers

РЕВИЗИОНИСТЫ
Восстановлением справедливости занимаются РЕВИЗИОНИСТЫ, подвергающиеся за это неимоверным гонениям со стороны как сионистов, так и подконтрольных им гойских властей.
Вот имена менее известных, но не менее героических уничтожителей величайшей исторической лжи и перечисление их преследований:

Судья Вильгелм Стаглич – лишён докторской степени, снижена пенсия.
Профессор Артур Бутц - преследуем, запрет на профессию.
Дитлиб Фелдерер – тюрьма.
Педро Вейла - тюрьма.
Ахмед Рами – тюрьма.
Джим Кигстра - поджог, разорён.
Франк Уолс – многократные нападения, в том числе с кислотой.
Анри Рока – лишён докторской степени.
Удо Валенди – тюрьма.
Джоэль Хэйвард - лишён докторской степени.
Эмиль Лагнут – преследуем.
Иван Лагас - уволен, преследуем.
Джед Хонсик - оштрафован и выслан.
Имре Финта – разорён.
Джером Брентар – разорён.
Юрген Райджер - нападение, взрыв автомобиля, разорён.
Мишель Хоффман - шантажирован угрозой убийства.
Эрхард Кемпер – преследуем.
Гюнтер Декерт – тюрьма.
Майкл Хоффман - шантажирован угрозой убийства.
Ганс Шмидт – тюрьма.
Малколм Росс - уволен и оштрафован.
Ник Гриффин – оштрафован.
Дуг Коллинз – измотан и оштрафован.
Доктор Роберта Коунтесс – преследуем.
Роберт Эдвардс - тюрьма.
Тони Джадт – преследуем.
Эдвард Сэйд – преследуем в академических кругах, подвергся нападению.
Жан Плантин – лишён докторской степени.

и много други...


Взето от: balkanec.blog.bg



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. andrei - Много скоро ционистите ще изядат дървото...
25.08.2011 06:50
и то от собственият си народ!Еврейската държава е пред своя окончателен крах/2013 г./
цитирай
Търсене