Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2015 00:00 - Мастер Омраам Микаел Айванхов,вторият син на Петър Дънов и внук на Васил Левски,основател на Френското Бяло Братство.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 10275 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 13.07.2015 21:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вторият син на Петър Дънов и внук на Васил Левски,е Омраам Микаел Айванхов.
Мастер Микаел Айванхов е Български окултист и астролог,смятан от последователите си за духовен учител,философ и педагог.
По поръчение на баща си Беинса Дуно,който го посвещава и подготвя за мисията му сред потомците на Богомилите,които са Катарите,в бившата изконна Българска имперска провинция FRANCORUM–Българското кралство на Българския златен клон на рода Дуло, основан от Кловис Меровинг,Айванхов основава френското отделение на Всемирното Бяло Братство.
"Учението на Айванхов е силно повлияно от Петър Дънов и следва рамката на езотеричното християнство"–казват изследователите му.
Книгите на сина на Петър Дънов и внук на Васил Левски–Омраам Микаел Айванхов,са преведени на повече от двадесет езика.

FRANCORUM=ФРАНКОРУМ=ФРАНК РУМ=
Фарк Мария=Барк Мария=Мария България 

КЛОВИС МЕРОВИНГ=
Иса Балг и Богиня Мария=Исус Българина и Богиня Мария
 


ОМРААМ МИКАЕЛ АЙВАНХОВ=
ВОХНАВЙА ЛЕАКИМ МААРМО(обратен прочит)=
ВОХНА ВЙАЛЕАКИ ММАА РМО=
Бохиня Балк Мама Мария=
Бохиня Мама Мария Балк–

Богиня Мама Мария Магдалена Българката 

Титулът на синът на Дънов–МАСТЕР,няма въобще да ви затрудни да разкриете семантичната му херметична тайна и произход:

МАСТЕР=Иса и Матера=Иса и Диана Мария



image


Официална версия за биографията на Микаил Айванков


Роден е като Михаил Иванов през 1900 г. в битолското село Сербтци.На 17 години Иванов се запознава с Петър Дънов във Варна в основаното от него училище на Бялото Братство. През 1937 г. Дънов му поръчва да основе клон на Бялото братство във Франция. През следващите 49 години, до смъртта си, той разпространява учението на Всемирното Бяло Братство, изнасяйки повече от 5000 лекции.

 

Истинската биография на Микаил Айванков



Вторият син на Петър Дънов е Михаил Иванов,роден през 1900 г.в Българското битолско село Сърбтци.

СЪРБТЦИ=
Цар Иса и Богиня Диана

Официалният баща на Михаил–Иван Димитров,бил дребен земевладелец,но две години преди раждането на Михаил(сиреч една година преди зачеването му!!!) тръгва да търси работа по далечни краища,(което означава на далечни места из България,който процес продължава винаги дълги години въобще без да се завръща гастарбайтерът в родния си край при жената) работи във въглищни рудници,после като дървар,накрая опитва търговия с дървени въглища във варненско–сиреч за годините на гурбетчийството се отдалечава възможно най–далече от дома си,без да се е завърнал нито веднъж докато жена му замине с децата при него във Варна.

Майката на Михаил–Доля Димитрова,била религиозна жена,омъжва се на 14-годишна възраст и на 24 години ражда Михаил.

ДОЛЯ ДИМИТРОВА=Дуло от Богиня Диана Мадара–
генетична потомка от Дуло,селектирана Отгоре и подготвена за специалната ѝ мисия да приеме свещеното Божие семе от Дънов,и да роди сина му в строга жертвена  конфидициалност,с пълното знание и съпричастност на майката на Доля–Астра,която била известна народна лечителка и акушерка,посветена във висшата конспирация Исусово–Мариина династична феноменна жрица от Дуло,която приемала болни от близо и далеч,работела ден и нощ с благородство и всеотдайност.

АСТРА=Сар Диана


На 17 години Михаил е превлечен от баща му Петър Дънов във Варна в основаното от него училище на Бялото Братство.
През 1937 г. Дънов му поръчва да основе клон на Бялото братство във Франция.
През следващите 49 години,до смъртта си,той разпространява учението на Всемирното Бяло Братство, изнасяйки повече от 5000 лекции.

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=Бели Братя от Богиня Диана Мария и Бог Исус

Развива окултна дейност не само във Франция, но и в Швейцария, Канада, САЩ, Великобритания и Скандинавските страни. Лекциите му са издадени и под формата на книги. Публикуват се от издателство „Просвета“.

След Втората световна война е осъден на затвор по обвинение в сътрудничество на Гестапо по време на войната.Източници от езотеричните среди твърдят,че през 1960 е реабилитиран от Апелативния съд на Екс-ан-Прованс,като са му поднесени писмено официални извинения.

През 1947 г.Иванов регистрира във Франция асоциация „Изгрев“, в Севър, което първо бива наречено „Божествено училище“,а после преимевувано на Всемирно бяло братство.През 1953 г.,в околностите на Фрежюс,Иванов създава информационен център на Всемирното бяло братство,която продължава да функционира и след неговата смърт.
 
ФРЕЖЮС=Жар Бог Иса=Цар Бог Иса

В средата на м.юни 1981 г.посещава България по покана на Комитета за култура, оглавяван от Людмила Живкова,за тържествата по случай 1300-годишнината на Българската държава.
В резултат на тази среща,както и заради люборододието ѝ и цялостната ѝ дейност за възстановяване на истината за Българите като култиватори и цивилизатори на цялото човечество,обединените анти–Български вътрешни и руски тъмни сили и служби само след месец убиват Посветената от Ванга потомка на Исус и Мария Магдалена.
Мерзавци и будали,не предполагайки и дори,че така увеличиха Българските реално действащи всемогъщи Светии още с един и така приближават все по–близо деня на идването на Боговете ни с Всемирното Бяло Братство!


Философията на Айванхов учи, че всички хора, независимо от раса, религия, социално положение, интелектуални способности или материално положение, са пригодени да вземат участие в създаването на новия ред, съответстващ на епохата на Водолея. Това трябвало да се осъществява чрез личностна трансформация на всеки, чрез развитие и усъвършенстване в хармония с Божествения свят.

За Айванхов учението му е предписание за по-добър начин хората да изживеят живота си на Земята и във всяка разработвана тема претендира за полза, която може да извлече човек за самоопознаване, самоусъвершенстване и по-добро организиране на личния живот, и с която можел да помогне за реализацията на божественото царство на Земята.


През 1937, когато пристига във Франция, Айванхов претендира,че е наследник на Дънов,на богомилите,че притежава тайно свещено знание от тибетски учител и че притежава знания, „които се съдържат в книги, които се съхраняват само в четири библиотеки на светаи че идва новата епоха, в която ще управлява шестата раса. Теорията за Шестата раса в системата на Айванхов той е наследил от духовния си учител Петър Дънов.Баща му. 
 
Разсекретена,тази официална информация ни казва:

1.Разгласата по конфидициалните канали на посветените Българи във Франция,които са духовният елит,лидери и водачи на това поробено и обезпаметено елитно тракийско племе,съхранило много преследвани геноцидирани Българи–Богомили, генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена,че Михаил Иванов е духовен наследник на Дънов,ги уведомява,че той е новият пратеник и представител на Всемирното Бяло Братство от Метрополията България,и че той ще е връзката с мировия Учител и Първосвещен потомък на Исус и Мария Магдалена–Петър Дънов,и че Иванов ще е Духовният водач на френските Българи и траки.

2.Декларацията на Михаил Иванов пред френските Посветени,че той е наследник на Петър Дънов,им казва,че той е негов кръвен генетичен наследник,потомък,сиреч истински син!

3.Съобщението,че притежава тайно свещено знание от тибетски учител,за посветените говори:

ТАЙНО СВЕЩЕНО ЗНАНИЕ=ЗНАНИЕ за Богиня Диана и Исуш

Другата анаграмна производна от това съобщение ни указва координатите на Свещения херметичен Първосвещен Божи храм и център в Олимб–Ямбол,от чиято гилдия е баща му Дънов и той самият::

ТАЙНО СВЕЩЕНО УЧЕНИЕ=УЧЕНИЕ от ВЕЩИСТЕНА=УЧЕНИЕ от БЕЗИСТЕНА 



Вижте и кой е митичният мистичен тибетски учител на Михаил Иванов:

ТИБЕТСКИ УЧИТЕЛ=ТИБЕТСКИ УТШИТЕЛ=
Кан(Жрец) от Дуло на Тати Исуш и Богиня Диана–
точно жреческите параметри на баща му Петър Дънов 
 
4.Твърдението на синът на Петър Дънов,че притежава знания,
които се съдържат в книги,които се съхраняват само в четири библиотеки на света, казва на посветените и за вас,които сега имате превилегията първи да четете тия редове,че тайните знания на Българските Богове Исус и Мария Магдалена са скрити в четири книги,които се съхраняват в четири библиотеки по света.
Тия книги,в които са съхранени тайните знания и феноменни умения на Боговете,са оригинална кодировка на феноменните Божии гени,на които са приносители генетичните потомци–жреци на Исус и Мария Магдалена!

КНИГА=КАН ГИ=Кан(Жреци) Ген=Гени на Кан–Гени на Жрец
уникален секретен документ,че Михаил Иванов е приносител на жреческите гени на Исус и Мария Магдалена и той самият е посветен техен жрец

Вече става ясно,че тия книги–жречески гени,се съхраняват(имплантирани са),само в четири човека,в четирима мъже,които са четиримата сина и генетичните потомци на Петър Дънов,метафорично представени като"четири библиотеки на света"!  

ЧЕТИРИ БИБЛИОТЕКИ НА СВЕТА=
Син,Дете на Петър Дънов от Диана и Ешуа Бълкарина=
Дете на Диана и Ешуа Бълкарина,Син на Петър Дънов
 

5.Синът на Дънов ни съобщава за прословутата шеста раса,която в езотеричните хермитизации се очаква да управлява света,и която сега баща и син–гости на нашия екип,разсекретяват единодушно и с радост пред вас коя е тя:

ШЕСТА РАСА=РАСА на Исуш и Диана
ШЕСТА РАСА=РАСА на Дионишиус=РАСА на Дионисиус

ШЕСТА РАСА =Шар Исус и Диана=Цар Исус и Диана

явяващите се скоро пред хората Исус и Богиня Диана,Майка Мария Магдалена 

ШЕСТА РАСА=Сина на Шар Иса и Диана
Божият Син,Човешкият син,очакваният епохи Спасител на света и Човечеството




Пълен списък на издадените съчинения на Михил Айванхов

Второ раждане
Духовна алхимия
Две дървета на рая
Синапено семе
Силите на живота
Хармония
Мистериите на Иезиод
Символичният език — езикът на природата
В началото бе Словото
Великолепията на Тиферет
Основният секрет решаващ проблемите на съществуването
Законите на космическата нравственост
Нова земя. Техники, упражнения, формули, молитви
Любов и сексуалност
Храни-йога. Алхимически смисъл на храненето
„Познай себе си“ Жнана-йога
Мисли за всеки ден
Новата религия: слънчева и всемирна
Водолей и идването на златната ера
Педагогика на посвещаването
Живот и работа в Божественото училище
Плодовете на дървото на живота. Кабалистичната традиция
Събрани съчинения „Извор“ (отбрани)[редактиране | редактиране на кода]
Слънчевата цивилизация
Човекът господар на своята съдба"
Възпитанието започва преди раждането
Храни йога
Сексуалната сила или крилатия дракон
Философията на единството
Какво е духовен учител?
Егрегор на Гълъба, или световното царство
Коледа и Великден в традициите на Посвещението
Пътят на светлината
Човешка природа и Божествена природа
Духовна галванопластика и бъдещето на човечеството
Истинското учение на Христос
Тайната книга на природата
Езикът на геометричните фигури
Центры и тонкие тела. Аура, солнечное сплетение, центр хара, чакры
Зодиакът, ключ към човека и вселената
Музиката и песента в духовния живот
Психичен живот: елементи и структура
Силата на мисълта
Книга за Божествената Магия
Златни правила за всеки ден
Поглед в невидимото
ПОГЛЕД В НЕВИДИМОТО=ПОГЛЕД в Богиня Мат Диана

Пътят на тишината
ПЪТ НА ТИШИНА=ПЪТ на Диана и Ешуа
 

 

Биографията на Мастер Михаил Иванков–внукът на Левски и син на Петър Дънов–на руски език.

Не е ли срамно,че един Българин от Бялото Братство не е превел хубавия клип!


„Един от първите работници за братското дело беше брат Михаил Иванов, за чиято всестранна работа има да се каже много. 
Това са най-пестеливите думи,писани за може би най-спорната личност около Учителя Беинса Дуно"–ни казват изследователите на Микаил Айванхов,и ни съобщават в код,че той е син на Дънов

Айванхов е от първите работници ЗА БРАТСКОТО ДЕЛО=
Айванхов е от първите работници–
Кан(Жреци) Братя от Дуло на Иса и Диана

Това, което прави най-силно впечатление в неговото учение, е многообразието от гледни точки, от които той разглежда вечния проблем - човекът и неговото усъвършенстване. Той третира всяка тема от позицията на ползата, която човекът може да извлече от себепознанието и от организацията на личния живот.

 "Свикнете да възприемате нещата от вашето ежедневие като една висша материя, върху която трябва да работите. Да преобразите всичко онова, което трябва да извършите, онова, което трябва да преживеете, съществата, с които ви е отредено да съжителствате или да срещате."–казва дълбоко философски синът на Дънов и по–малък брат на Георги Димитров,и оставя непосветените да размишляват върху мъдрите му поучения,а за вас превежда коя е тази висша материя,върху която трябва да работите,вече посветени!

ВИСША МАТЕРИЯ=Исуш и Богиня Матара
 
"Не се задоволявайте безропотно да приемате всичко така,както ви го сервират,да се примирявате с всичко,което ви сполетява.Не оставяйте пасивни,Мислете винаги как да добавите един елемент, който би могъл да раздвижи,да съживи, да одухотвори тази висша материя,защото истинският духовен живот се състои в способността да се вложи в дейността един елемент,един субтилен фермент,способен да пренесе тази дейност в един извисен план"

Нека разсекретим за непосветените тия кодирани послания на внукът на Васил Левски,който помните ли какво беше казал на един какво ще прави,когато освободи България от турците?
Беше казал,че ще тръгне да освобождава и другите поробени народи (тракийски) по света! 
И което си обещание той подготвя вече толкова години в качеството си на транспространствен Организатор и Ръководител на тайните революционни комитети по света,и съвсем скоро ще реализира за всички,както е обещал!

ТАЙНИ РЕВОЛЮЦИОННИ КОМИТЕТИ на=
на Кан(Жреци) от Дуло на Иса и Богиня Диана Матара

от потомците на Исус и Мария Магдалена,които генетични династични потомци Първожрецът–феномен Левски събираше по секретния списък от истинската История славяно–Българска на пра...прадядо си Паисий,и посвещаваше в техния Божествен жречески произход,което правим и ние сега с вас под транспространственото ръководство на Свети Паисий и внуците му Светии Левски,Дънов,Айванхов... 

ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА на=
на
Кан(Жреци) от Дуло на Сар Бог Исус Българина



Горният съвет в прав текст ви казва да не се доверявате на официалната история и документи за света,защото те са дълбоко фалшифицирани,и ви насърчава да търсите скритата засекретена информация в тях с помощта на Свещения шифър,който те–Жреците–Светии от родовата линия на Паисий,ни разкриват в нашия блок чрез 

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни,


както ни съветва и Михаил да надграждаме и добавяме и ние новата разсекретена информация,която разкриваме в изследванията си,и за подарък ни съставя поредните прекрасни словесни комбинации–послания с участиено на Боговете ни:

СУБТИЛЕН ФЕРМЕНТ=Дуло от Бог Иса и Богиня Матара

В ЕДИН ИЗВИСЕН ПЛАН на=ПЛАН на Богиня Диана и Бог Исуз


Изтъкнатият педагог и духовен Учител Омраам Майкъл Айванхов е известен на езотериците от цял свят със своите многобройни трудове, издадени на много езици. 

Роден в България и живял във Франция почти половин век, философ, Посветен, един от великите съвременни Учители на човечеството и основатели на Всемирното Бяло Братство, адепт на Слънчевата религия – О.М. Айванхов бил човек с неизчерпаема сила на Духа, изпълнен с любов и съчувствие към хората, към всичко живо на тази Земя.
 
 

Днес Учението на О.М.Айванхов (32 тома Пълни събрания съчинения, около 40 тома серия “Извори”, брошури, аудио и видеозаписи на беседи и лекции), благодарение на простотата на езика на изложението, е достъпно за широк кръг читатели, желаещи да се докоснат до Висшата Божествена Реалност. Той излага езотеричните истини така достъпно, така просто, че те стават понятни за всеки човек.



Михаил Иванов, бъдещият Учител Омраам Майкъл Айвъхнов, е роден в българско семейство на 31 декември 1900 г., в ранно студено утро, още по тъмно, когато всички жители на малкото планинско селце Сербтци в тогавашна Македония още спели.

Семейството на Михаил живеело твърде бедно, понякога просто нямало какво да се яде. Но по това време младият Мишо открил в себе си необикновени способности – той разбрал силата на своята мисъл, на своето подсъзнание. Започнал да се занимава с медитация. Друго откритие за момчето през този период било йогисткото хранене. На 14-годишна възраст се случило нещо, което му разкрило наличието на скритите сили, заключени в храната. Една сутрин неговата майка Долия открила, че няма какво да даде за закуска на своя син, който трябвало да отсъства от дома през целия ден. Но тя имала малко брашно и опекла малко кръгло хлебче - основната храна на бедните, които често нямали пари за нищо друго. Долия месила тестото с цялата си сила и се молила. Когато вечерта Мишо се върнал вкъщи, попитал майка си какво е сложила в хляба, защото след като изял това малко парче, той бил сит през целия ден. Майка му отговорила, че се молила това парче хляб да подкрепя сина й, и да му даде сили за целия ден.

Това било интригуващо. Но както винаги Михаил трябвало сам да разбере що за енергия има в храната. Веднъж, когато нямал нищо за ядене освен малко късче хляб и парченце сирене, той решил, че трябва да дъвче всяка хапка колкото може по-дълго, за да извлече всички скрити в храната сили. Резултатът надминал очакванията – силно чувство за бодрост, радост и мир изпълнило юношата и той усетил как множество фини енергии бликнали от храната във всички части на тялото му. Михаел разбрал, че под физическата опаковка храната притежава свой скрит живот и затова е важно да се яде бавно. Храненето по този начин станало за него форма на йога, плодотворно упражнение, наука за целия живот. Оттогава той се хранел само когато бил гладен, стараел се да приема само най-чистите елементи както за тялото, така и за ума: пиел вода от чисти ручеи, хранел се с натурални продукти, четял книги, които възвисяват и вдъхновяват ума.


Озарение.
В 1916 г. Михаил Иванов стигнал до ключов период в своя живот. Той вече дълго и целеустремено се трудил над това да отвори своя ум за мъдростта, да очисти сърцето си, да укрепи волята си. Непрекъснато молел Бога да дойде и да се всели в него и най-после той бил готов за пришествието на Духа. В едно лятно утро Михаил, както обикновено, тръгнал към брега на морето да посреща изгрева на слънцето, изкачил се на малко възвишение и седнал сред една градина. Започнал да медитира и след известно време усетил около себе си присъствието на небесни същества. Внезапно, къпейки се в сияние от лъчезарна светлина, той се потопил в състояние на екстаз, видение на неописуема красота, която след това нито могъл да опише с думи, нито да сподели с някой. По-късно в редките беседи на тази тема Михаил само казвал, че видял Небесната Същност, която представлявала чиста Светлина, чийто вид оставял такова дълбоко впечатление, както у мистиците, видели Бога. Това същество било почти невидимо заради изключителната лъчезарност, която го обкръжавала. Екстазът бил толкова силен, толкова всеобхватен, че Михаил просто се изгубил, потапяйки се в тази Светлина. Оттогава той започнал да предполага, че Бог е не толкова Сила, Мъдрост, Слава, колкото Красота.

Среща с Учителя Дънов. 
1917 година е знаменателна за Михаил Иванов с две събития. Първото е пробуждането на Кундалини в резултат на усилени дихателни упражнения, и второто, много по-важно – срещата в град Варна с духовния Учител Петър Дънов (езотерично име Беинса Дуно). Ако първият опит – пробуждането на Кундалини, е събитие важно за състоянието на юношата, но безусловно твърде опасно без съответен контрол, както впоследствие казва самият О.М.Айвнхов, то срещата с Учителя е началото на нов живот за окултно развиващия се юноша. Оттогава неговите стремежи към духовно самоусъвършенстване били насочени в нужното и по-точно направление под водачеството на много опитен Наставник. Петър Дънов се появил във Варна, след като бил интерниран от София от българското правителство в края на юни 1917 г. по време на Първата световна война.

Запознавайки се с Дънов, Михаил узнал, че неговите собствени открития и практики не противоречат на общия Път на ученика, но разбрал също и за опасностите от неговите интензивни занимания и упражнения. И затова за постигането на прогрес в духовните си търсения трябвало да се ръководи от указанията на Учителя.

В края на военната 1917 г. получава заповед за мобилизация в армията.Разстроен, отишъл за съвет при Учителя,плачел дори.Учителя първо започнал да се смее,после станал сериозен:

–Ще се освободиш от това много бързо по един необикновен начин.Не знаеш какво приготвя за тебе Небето.
В казармата скоро заболява от жълтеница, настанен е в лечебница, после е уволнен от армията и върнат във Варна за възстановяване.

–Вярата ти е повредена–казал му Учителя.
–Какво трябва да направя, за да оздравея?–пита синът му Михаил,и чуйте и вижте отговорът на баща му,който е кодираната езотерична формула и за вашето изцеление, оздравяване,и спасение въобще: 

–Ето какво трябва да направиш: всяка сутрин на гладно ще изпиваш чаша вода.Ще я пиеш бавно,глътка по глътка,като концентрираш цялата си мисъл върху нейното въздействие и сила.Ще и говориш: Скъпа водице, ние двамата с теб ще възстановим това, което не върви добре в моя организъм.

 
Няма да ви е трудно в култовия новозаветен атрибут ЧАША,химера и цел№1 и на Исусовите потомци и посветени катари и тамплиери,и на техните гонители от инквизицията от същия джинс и разни фра–масони,да разпознаете Българските Богове
Исус и Мария Магдалена в една от техните първоразрядни херметични комбинации:

ЧАША=ТШАША=Диана и Ешуш
ЧАША ВОДА=Ешуш и Богиня Диана
ЧАША ВОДА=ВЕЧИШДЕН=БЕЧИШДЕН=БЕЗИСТЕН

ИНКВИЗИЦИЯ на=ИНКВИЗИТСИЯ на=на
Кан(Жреци) на Богиня Диана и Исуз–
институция за преследване и геноцид на потомците на Исус и Мария Магдалена от тяхното династично жреческо родословие

ИНКВИЗИЦИЯ на=ИНКВИЗИТСИЯ на=на Кан(Жреци) от БЕЗИСТЕНА

ФРАМАСОНИ=Бог Иса и Мария

тайни организации на генетични потомци на Исус и Мария,в която членуват омешени по чистотата си династи от Дуло

ДЖИНС
от=от Диана и Исуж

Синът на Петър Дънов и внук на Васил Левски казва на французите и на целия езотеричен западен свят,казва и на вас,че когато си гладен сутрин,сиреч когато си най–гладен за духовно просвещение и духовна реално осезаема подкрепа и помощ от Българските Богове и Тяхното действащо Всемирно светейшество,то трябва да пиеш от тайното познание за Българските Богове,скрити във вълшебната животворяща чаша с вода,като концентрираш цялото си внимание върху просветителската материя,с която ви просвещаваме,като това трябва да се прави постоянно бавно и внимателно на малки глътки и порции,стъпка по стъпка,за да може тази огнена информация и сакрално познание да се усвои от пресъхналата душа и затлаченото съзнание на човек! 

Думите,които трябва да говориш на водата в чашата–СКЪПА ВОДИЦЕ!,не се отнасят за водата в действителност,защото и цял океан с вода да изпиеш и въпреки вече новото познание за разума и жизнетворящата механика и енергетика на водата,разкрити от култовия Български японски учен проф.Масару Емото,файдата ти ще бъде мижава, ако не извикаш Българските Богове и служителите им,които вършат чудотворните процедури в човека,чрез долната парола–БАЕНЕ,скрита в обръщението:

СКЪПА ВОДИЦЕ=Бок Исуц и Богиня Диана=Бог Исус и Богиня Диана

МАСАРУ ЕМОТО=Иса и Мат Мария
посветен генетичен потомък на Исус и Мария,Българин

Ето как ще разговаряш с Боговете ни,когата се възродиш и познаеш,че си тяхно генетично дете,независимо дали си избягал от правия път и грешиш в живота,или се стараеш да живееш в чистота,но и в двата случая не познаваш истинските Богове:

Вместо обръщението и молбата към водата :
–Скъпа водице,ние двамата с теб ще възстановим това,което не върви добре в моя организъм!,

ще казваш:
 
–Бог Исусе и Богиньо Диана,Татко Исусе и Майко Мария Магдалена,които сте имплантирани в този свещен израз,аз ви познах и познах и себе си,че съм ваше дете–възстановете това,което не върви в моя организъм,и въобще в живота ми!



Сега ви представяме информация от непосветени хора,че Дънов е баща на Михаил,като правим редакционни добавки в повествованието.

През февруари 1922 г. Учителят Дънов открил в София Школа на Всемирното Бяло Братство, която се състояла от два класа ученици.
Синът му Михаил Иванов,следвайки своя Баща и Учител, също се преместил в София, където през 1923 г.по настояване на Дънов постъпил в университет.

В Софийския университет той се обучавал до 1931 г.във физико-математическия факултет и историко-филологичното отделение на университета, където изучавал психология, философия и педагогика. Добрите знания по физика, химия, биология, получени в университета, ясно личат в записаните от него лекции и беседи. След завършването на университета през 1932 г. Михаил Иванов работил като учител в началното, а после и в едно от средните училища на София, където в последните години на учителската си дейност (1935 - 37 г.) дори бил директор. Учениците от училището и техните родители обичали много учителя Иванов.

Учителят Дънов, бидейки пророк, знаел и говорел на някои от своите ученици за наближаващата Втора световна война. Той знаел и за предстоящите трудности в по-нататъшната му работа по време на войната, за дейността на Бялото Братство в следвоенна България. Затова Петър Дънов започнал още през трийсетте години да готви Михаил за бъдещата му мисия по разпространението на Учението на Бялото Братство, без да разкрива впрочем детайли и подробности на самия Михаил, нито на другите ученици.

Михаил Иванов в тези години бил както преди много скромен и обикновен в поведението си. В Братството на Петър Дънов в България поведението на Михаил по признанието на мнозина оставяло впечатление на посредственост, дори неспособност. Той бил само един от хилядите ученици на Дънов и то не най-изтъкнатият. На събранията той винаги сядал на последното място или оставал прав до входната врата. Незначителен, незабележим, винаги зает със записки – такъв бил отзивът за Михаил на по-старшите събратя. Иванов не провеждал свои събрания, не четял лекции, както многото други ученици на Дънов.

Само един човек постоянно внимателно наблюдавал Михаил, всичко виждал, всичко претеглял,във всичко вниквал – това бил Учителят Дънов,бащата на Михаил.

Той заставил Михаил да премине множество трудни изпитания и след 20-годишно ученичество и усъвършенстване му поръчал да разпространява Учението на Бялото Братство и да продължи неговата работа зад граница. Петър Дънов не разкривал своите намерения на никого,с изключение на своя първи секретар Боян Боев, който също мълчал.
И който само също знаел,че Дънов е баща на Михаил.
И за която тайна много искрени последователи на Учителя се досещали,както и копоите на режимите,които каквито и да са,винаги цел №1 им е да преследват и унищожават Първосвещения динатичен Божи род Дуло.

Ние сме ви публикували антропонимни визуални документи,в които и слепият ще разбере,че Петър Дънов и "любимият" му в кавички,или любим без кавички,негов ученик Михаил Иванов,са баща и син! 

Обаче небесните ангели–пазители и бодигардове на Михаил,ръководени вещо от Дядо му Свети Васил Левски,не позволиха на преследвачите на святото Божие потомство да му навредят!


Мисията във Франция.
На 18 юли (22 юли по други данни) 1937 г.,като се простил с близките си,Михаил се качил на влака за Париж. Изпращали го малка група приятели и ученици с родителите си. Мнозина плакали, чувствайки че вероятно никога повече няма да го видят. Сърцето на Михаил също се разкъсвало: години след това той често си спомнял за децата, които обичал, за братята и сестрите, които дошли да го изпратят и да му пожелаят успех. Михаил бил на 37 години и оставял всичко – семейство, приятели, Родина, за да изпълни поръчението на Учителя и своята мисия: да пренесе скъпоценния камък на Новото Учение в една далечна страна – Франция.

Михаил пристигнал във Франция с две препоръчителни писма от Петър Дънов. Тук започнали да наричат Михаил Иванов Майкъл Иванов.
Първата лекция на Иванов, или както го наричали брат Майкъл, във Франция на тема „Второто раждане” се състояла на 29 януари 1938 г. на площад Сорбоната в Париж.

СОРБОНАТА=СОР БОНА ТА=Сар Богиня Диана=Цар(Царица) Богиня Диана 

Оттогава брат Майкъл всяка неделя четял лекции в Париж, чак до началото на Втората световна война. Една от важните лекции на Иванов се състояла в Лион на 9 юни 1938 г. на тема „Духовна галванопластика”, след която в Братството започнали да постъпват много нови членове.

Ако се съберат всички тези символични тълкования заедно, веднага ще се получи фраза, поясняваща същността на втората лекция: както галваничния или постоянния електрически ток, пропуснат през солен разтвор на някакъв метал (например олово, сребро или злато), за сметка на електрохимичната реакция способства отлагането на този метал на повърхността на каквато и да е форма, предмет, включен към катода, отрицателния полюс на източника на ток, така и мислите, емоциите, звукът, настроението на бременната жена способстват за формирането на характера, способностите и стремежите на бъдещото дете. Ако обкръжението на жената е хармонично и красиво, мислите са възвишени, звучащата около нея музика е прекрасна, то и детето ще бъде красиво, здраво, благородно, защото във формиращото се тяло ще дойде възвишена душа.

Сравнете това с днешното положение, когато младите бременни момичета пият, пушат, слушат дисхармонична оглушителна музика, нецензурни песни, гледат затъпяваща телевизионна реклама и примитивни телевизионни шоупрограми. В телата на износваните деца на тези момичета може да дойдат само низши и дори престъпни души.

Когато Петър Дънов изпращал ученика си(сина си) във Франция, той казал на Михаил, че негова специална цел трябва да бъде духовната помощ на жените. И Иванов винаги помнел това. По неговите думи жените, като прилагат методите на духовната галванопластика,могат за 50 години да променят и преобразят цялото човечество.

От началото на войната брат Майкъл се преместил да живее постоянно в г.Севр, разположен недалеч от Париж.

СЕВР=Иса Вер(Змей)–Исус Змей

В следвоенните години Майкъл Иванов възобновил редовното четене на лекции, започнал да се изказва в различни аудитории, да работи над разширяването на Бялото Братство. Така през есента на 1945 г. била създадена група на Бялото Братство в Швейцария, а на Рождество била публикувана първата книга „Любов, Мъдрост, Истина” ("Amour, Sagesse et Verite") със записи на негови лекции.

AMOUR SAGESSE ET VERITE=Син на Жар Исус и Богиня Матара Диана
поредното шифровано послание за Българите и за вас вече в наши дни,кой е Микаел Айванхов,синът на Петър Дънов и внук на Васил Левски

В НАШИ ДНИ=Богиня Диана и Ешуа

ВЕЧЕ В НАШИ ДНИ=
Богиня Диана и Бог Ешуш

След войната научил за смъртта на Учителя Дънов на 29 декември 1944 г.,който бил продължил да работи с учениците си в България.Така Майкъл Иванов изгубил своя духовен (и генетичен) баща и Учител.




Пътуване в Индия. На 11 февруари 1959 г. Майкъл Иванов се отправил за Индия, където се срещнал с редица Учители от Изтока. В продължение на една година Иванов бил в тази страна, учил се, медитирал, получавал различни посвещения.

В Индия брат Майкъл се срещнал с най-известния Учител на Индия Бабаджи и получил от него своето ново име – Омраам Майкъл Айванхов.

Първата среща на Иванов с Бабаджи се състояла на 17 юни 1959 г. Махааватарът Бабаджи, както пише за него Парамаханса Йогананда в книгата „Автобиографията на един йога”, съхранява своята физическа форма няколко столетия, а може и хилядолетия. Ако Великите Учители, такива като Христос и Кришна, изпълнявайки своята специална мисия, оставят земното си тяло и напускат земния план, то Бабаджи извършва работа, свързана с бавното еволюционно развитие на човечеството в продължение на векове, а не с някакво водещо събитие в историята. Мисията на Бабаджи е да помага на пророците и Учителите. Много Учители, пророци и духовно развити хора искат да се срещнат с него, но Бабджи сам решава на кого да се яви и на кого – не.

БАБАДЖИ=Богиня Диана и Бог Ежуа 
МАХААВАТАР=Бохиня Матара
МАХААВАТАР=
Хан(Жрец) на Богиня Матара

Михаил Иванов получил известие за посещението при Учителя Бабаджи от доктор Бинду. Великият Бабаджи поканил Иванов да прекара известно време в неговия храм в Найнитал, в неговата собствена стая, където той обикновено не разрешавал на никого да влиза. Иванов бил там няколко дни в компанията на единствения жрец на храма на име Хануман Баба. Същият веднъж показал на Иванов огромен том с изображения на всички Посветени, съществували в продължение на хиляди години. Сред тези велики Посветени имало трима, на които се удало да постигнат до съвършенство всички духовни способности. Тази степен на съвършенство била изобразена със седем кобри над техните глави.

По-късно, когато Иванов, вече Айванхоу, посетил ашрама на йогата Нитянанда Махараджи недалеч от Бомбай, той след дълга медитация казал за Айванхоу: „Чиста душа, в неговата душа цари мир и са му дадени всички възможности!” След това йогата произнесъл името на велик мъдрец, който много отдавна живял в горите на Индия. По думите на Нитянанда Махараджи, Айвънхоу бил въплъщение на този мъдрец. Когато йогата назовал този мъдрец, Айвънхоу си спомнил образа му със седем кобри над главата.

СЕДЕМ КОБРИ=Иса и Бокиня Мадара
СЕДЕМ КОБРИ=
Кан(Жрец) на Иса и Богиня Мадара

АШРАМ=
Ешуа и Мария–йогиски храм–училище

Навярно именно заради това, че жрецът на храма на Бабаджи наричали Хануман Баба, а името на царя на маймуните в индийския епос е свързано с името на героя Рама – седмият аватар на бога Вишну, последователите на Авънхоу смятат, че думата „Омраам” в новото име на Учителя свидетелства, че той е въплъщение на Рама.

Разбира се,че е,защото РАМА е Мария,която е същата обратно записана Мария Ма,Мария Мама,която е Мама Мария,сиреч ОМРААМ!

РАМА=АМАР=МАРА=Мария
ОМРААМ=
Ма Мария=Мама Мария

 

Omraam Mikhaлl Aпvanhov - Lever de Soleil au Domaine du Bonfin 
Посрещане на Слънцето и припомняне на Свещения Бащин език на френските Българи в прослава на Българските Богове и Българите в песента на Български в края на филма.

Вижте озарените лица на френските последователи на Микаил Айванхов,които са все Българи,деца на Богомилите=Катарите,духовният светъл елит на тракийското племе ФРАНКИ,посят за култивирането,цивилизоването и съхранението им по време на изпитанията и робството,далече от Бащината им Родина и Земен Рай–България!



Връщайки се от Индия, О. М. Айвънхоу всяка година през май-юни изнасял зад граница лекции и беседи, като посетил много страни: Англия (1961), Испания (1962), Италия, Гърция и Югославия (1964), Германия, Швеция, Холандия (1965), отново Италия (1966), САЩ (1967), Израел (1968), Гърция и Турция (1969), Цейлон, Хонконг, Япония (1970), Мароко, Египет, Етиопия и Ливан (1971), Карибските острови и Хаваите (1978), България и САЩ (1981), Индия, Англия и Шотландия (1982), Норвегия, Швеция и Финландия (1983) и Канада (1984 и 1985).



Край на земния му път.
На Рождество Христово през 1986 г. на 25 декември, в 21:25 GMT Учителят Омраам Михаил Айвънхоу, намиращ се в пълно съзнание, напусна този свят. По желание на Учителя, известието за неговата смърт било задържано три дни, защото през това време той трябвало да извърши важната работа по прехода на душата към другия свят и тялото му трябвало да остане в покой и тишина.

На 31 декември група от негови ученици се събрали в Бонфен, за да се простят с него. Царяла пълна тишина, в която всеки се опитвал да разбере какво означава за него загубата на Учителя и да приеме мисълта за неговото физическо отсъствие. Обаче стаята, в която лежало тялото,независимо от тишината, била изпълнена с такова чувство за живот, че не можело да не си припомнят думите на самия Учител: когато велик духовен Учител оставя физическото си тяло, неговите тела на Славата продължават да присъстват и да излъчват своята светлина,продължават да оживяват всички,които се намират в контакт с него.
 
ИЗЛЪЧВА СВОЯТА СВЕТЛИНА=ИЗЛЪЧВА СВЕТЛИНА на Иса и Богиня Диана

ИЗЛЪЧВА СВОЯТА СВЕТЛИНА=ИЗЛЪЧВА Дуло на Бог Исус и Богиня Диана
–династичното потомство Дуло на Българските Богове в двете измерения

СВОЯТА СВЕТЛИНА=Светии от Дуло на Бог Иса
от които са Първожреците Васил Левски,синът му Петър Дънов и четиримата сина и двете дъщери на на Дънов,един от синовете–светии от които е Михаил Иванов.

   
Така от момента на саможертвената си смърт Левски премина в реална действителна транспространствена служба със сан СВЕТЕЦ в Божията безсмъртна армия и от тогава той е постоянен надзорник и закрилник на Българите–Свети Апостол Васил Левски,в последния етап на Божия проект преди Съдния ден!

БЕЗСМЪРТНА АРМИЯ на=на Исуз и Богиня Матара Мария

Левски ни остави на жертвена служба и единственият си син-Петър Дънов,който от своя страна ни остави в жертвено служение своите четири сина и две дъщери, първородният син от които е Георги Димитров,а второродният му син е Омраам Микаил Айванхов,основал Бялото Братство във Франция след 20 годишно просвещение и подготовка и специалното поръчение на баща си Петър.


image  image  image  image 

          Баща                                син                        внук            внук,брат на Георги


image   image    image    image
         
           Баща                       син                   внук                   внук,брат на Георги


Така че сега в България и по света живеят потомците на Левски,които са святата първородна династична линия на рода Дуло,основан от Българските Богове Исус и Мария Магдалена,и за които епохални тайни и задействани събития и процеси Те ви просвещават чрез екипа на bezistena,чийто блог ви приканват настоятелно да посетите и научите тайните на Българите и всеки да познае себе си като потомък от Божието семейство и приносител на феноменни параметри и свойства,които да реализира за свое и за общото благо за Спасението на Българите и човечеството!

Свети Апостол Васил Левски
и Свети Петър Дънов ще ви съдействат постоянно за това свято дело чрез съекипна работа с Посветените си генетични потомци от Всемирното Бяло Братство сред вас,които чуват и виждат мъките,страданията и надеждите на Българите!  


С тия пасажи и антропологични документи ни насърчават светиите от стария ни постинг

Скритата сакрална генеалогия на Левски.Потомците на Левски.
http://bezistena.blog.bg/history/2015/02/20/skritata-sakralna-genealogiia-na-levski-potomcite-na-levski.1339882 



При приключването на историческо изследване и научен археологически труд, авторите чинно изброяват най–отдолу литературата и изворовите информационни източници, които са ползвали при своята работа и върху чиято основа са надградили и изградили построението на своя труд.
Най–често изследователите и учените са добросъвестни,и като прилежни ученици следват изворовия канон и основни положения,приети в този клон на науката като неприкосновени и свещени постулати,неподлежащи нито на съмнение,нито на обсъждане,най–малкото на ревизия и промяна.
Върху тази приета канонизирана и академизирана изворова основа всеки следващ учен и изследовател,доверявайки се ще–не ще 100% на общоприетите правила и закони, добросъвестно или не,трупа и гради нагоре зданието на съвременната историческа и археологическа науки,които пък са основата на човешкото познание за произхода на човешкото общество и взаимоотношения и ролята и местото на отделните човешки групи и племена и народи в развитито на човешката цивилизация. 
 
И така изградената и продължаваща да се надгражда световна историческо–цивилизационна постройка на човешкото общество на Земята придобива все по–величествен и грандиозен завършен вид на непоклатима внушителна стабилна и яка пирамида,кула или извисяващ се към небето на Познанието вечен небостъргач, способен да издържи на всякакви атаки и сътресения,повратности на времето и събитията!
Каквато е пирамидата на официалната човешка история,построена по научен път!
Каквато е или каквато ни изглежда на пръв поглед! 

Защото задължително историята се пише от победителите,които от векове в световен мащаб са враговете и душманите на Българите,и затова всичко,касаещо и свързано с Българите–а целият свят е неразривно свързан с Българите като техен генетичен и  цивилизационен продукт–е тотално фалшифицирано и манипулирано по правилата и принципите на крайната информационна манипулационна технология НА БЯЛОТО КАЗВА ЧЕРНО и обратно за всички параметри на разглежданата тема и информация!

Този умишлено и тотално фалшифициран информационен масив е положен за информационен фундамент и за начало на Европейската и световната история!

Този умишлено фалшифициран информационен фундамент се дефинира в науката като ИСТОРИЧЕСКИ ИЗВОРИ,на които същите фалшификатори са наложили безапелационният статут на СВЕЩЕНА КРАВА-сиреч 
НЕОСПОРИМО И КАТЕГОРИЧНО ВЕРНИ,СТАТУТ НА АКАДЕМИЧНИ ПОСТУЛАТИ, които не подлежат нито на съмнение,нито на проверка и на никаква ревизия и кореция,да не говорим въобще за основна промяна или отмяна!

Върху този фалшив,което означава "гнил,нестабилен,нетраен,неиздръжлив,крехък, слаб" фундамент се изгражда цялата научна пирамида на съвременната Българска история и историите на всички Европейски и всички други народи по света!
Цялата история на човечеството-първоначално зараждане и възникване,Демиурзи, произход,цивилизатори,род и родова памет,бащино отечество,свещен обединителен център на човешките племена,Богове и техните закони и правила за развитие на човека и куп още ценностни и жизнено важни категории са скрити,фалшифицирани и манипулирани и отменени,с което престъпно епохално деяние човечеството е лишено от паметта си и познанието за миналото си,което положение води неотменно и скоростно към реализиране на максимата 

НАРОД БЕЗ МИНАЛО НЯМА БЪДЕЩЕ

и на двете крайни критични нива:

ЧОВЕК БЕЗ МИНАЛО НЯМА БЪДЕЩЕ! и
ЧОВЕЧЕСТВОТО БЕЗ МИНАЛО НЯМА БЪДЕЩЕ!

И всичко това е направено и се прави и до сега единствено заради и срещу
БЪЛГАРИТЕ,поради което са потърпевши всички народи и човеци по света в смисъл
преследването и изтреблението на Българите-свещеническият феноменален народ на
Боговете Исус и Мария Магдалена,води до унищожението на цялото човечество и до
СВЪРШЕКА НА СВЕТА!

ИДВА СВЪРШЕКА НА СВЕТА=Бок Шар Исус и Богиня Диана
ИДВА СВЪРШЕКА НА СВЕТА=
ИДВА Сина на Исуш Бърка и Богиня Диана

Манипулираните и фалшифицирани Българска и световни истории въвеждат и повличат във фалшива и погрешна посока и всички други фундаментални и жизнено важни науки от духовния и материалния свят:
археологията,астрономията,медицината,физиката,геологията,енергетиката,екологията, езикознанието,философията,изкуствата и културата,всички религии,всички науки, свързани с техническото и технологическото развитие на човечеството...!

Само че,ние имаме пророческа притча–Божествен технически анализ и обещание за неотменима промяна–притчата за кулата с пясъчната основа,която Боговете ни са съставили точно по този драматичен световен епохален повод и тематика:  
–––––––––
И построи човека дом,като наля здрав бетон за основи и го застрои и надстрои с дебели зидове и здрави стени,укрепи го с крепостни стени и дигна кули отгоре,и го натъпка този укрепен дом с всякаква техника и отбранителни оръжия последна дума на техниката и технологиите.И успокои се човекът и сигурен построи по същия начин и сградата на бизнеса си,и на здравето и на бъдещето на децата си...И заживя щастливо в този солиден дом и все трупаше и трупаше вътре и отгоре му...
И духаше вятър и дъжд валеше-вътре беше сигурно и уютно!
И тръсна малко земетръса-хич и не го усетиха дебелите стени!

Тогава дойде големия порой и отнесе целия дом и граденото с толкова труд и сигурност,и отиде всичко по вятъра и на вятъра.И живота на човека...
Защото проектанта на дома не посочи мястото на дома върху близката вечна и стабилна СКАЛА,а върху пясъчната почва и основа,която пороя веднага разми и отвлече всичко,градено върху нея,заедно с бетонните основи сред пясъците!
––––––––––
 Защото като заложиш за основа лъжа,фалщификации,краденото и престъпленията , колкото и да надграждаш и укрепяваш и с най-чистите и праведни намерения и средства,дойдат ли изпитанията,времената за равносметка и разплащания и отчет пред ВСЕВИЖДАЩИТЕ Богове,всичко рухва и загиива и пороят го отнася поради нездравата пясъчна основа!

ПЯСЪЧНА ОСНОВА без=ПЯСЪТШНА ОСНОВА без=
ОСНОВА без Богиня Диана и Исуш

ПЯСЪЧНА ОСНОВА без=ПЯСЪТШНА ОСНОВА без=
ОСНОВА без ПЕШИСТЕНА=ОСНОВА без БЕЗИСТЕНА

А на близката скала–Кая,Светилище,стоят влюбените Исус и Мария с потегнати ръце и любящи сърца и канят всички: 
ЕЛАТЕ ПРИ НАС НА СКАЛАТА ДА СЪГРАДИМ ОБЩИЯТ НИ ДОМ!

ВСЕВИЖДА=Бог Исуж и Богиня Диана

ФУНДАМЕНТ=Богиня Диана Мат
ОСНОВА=Иса Бог

БАЗА=Бог Иза
БАЗИС=Бог Исуз

БЕТОННИ ОСНОВИ=Богиня Диана и Бог Иса

ОБЩ ДОМ=ОБШТ ДОМ=Ешуа и Богиня Диана Мат

ЗДРАВА ПИРАМИДА=Братя от Иза и Богиня Мадара
СТАБИЛНА ПИРАМИДА=Дуло от Бог Иса и Богиня Мадара
ВЕЧНА ПИРАМИДА=
Бог Ешуа и Богиня Мадара Диана
 
Нашите изворови документи са автентични и непреходни,вечни и меродавни завинаги и неподлежащи на никаква фалшификация и манипулация,защото са показанията на самите участници в тия исторически събития,приемани за най–истинни свидетели пред всеки съд,и пред последната безапелационна инстанция–Божият Съд!

ИЗВОРОВИ ДОКУМЕНТИ от=от Кан(Жреци) на Бог Иза и Богиня Матара Диана
ВЕЧНИ ДОКУМЕНТИ=ВЕТШНИ ДОКУМЕНТИ=ДОКУМЕНТИ от Богиня Диана и Ешуа
МЕРОДАВНИ ЗА ВИНАГИ ДОКУМЕНТИ от=ДОКУМЕНТИ от Богиня Мадара и Бог Иза  
ПОКАЗАНИЯ НА СВИДЕТЕЛИ=Кан(Жреци) от Дуло на Бог Исуз и Богиня Диана 

БОЖИЯ СЪД на=на
Богиня Диана и Исуж
справедливият съд на Исус и Богиня Диана,Майка Богородица Мария Магдалена,който ще се състои на Първосвещения Божи храм в града на Боговете Олимп,или Олимб=Имбол,и най–точно Ямбол! 

БОЖИЯ СЪД=БЕЖИСДЕН=БЕЗИСТЕН

Е ето ги нашите живи свидетели:

Свети Паисий,Свети Васил Левски,Свети Петър Дънов,Свети Георги Димитров,Свети Михаил Иванов

Този непълен семеен небесен Светейши екип днес ни гостува и заедно с екипа на bezistena в синергитична родствена Божия връзка,сътворихме поредното стъпало към Истината на Свещения Български Божи Род и Народ!

Благословени сме,Българи! 
 
ИСД



Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
13.07.2015 01:26
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7680845
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44115
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!